2012-12-06 14:35:59• hírek • Szatmár.ro

Nyerj a Mechanikus szervizzel!

Játssz velünk és nyerj ingyenes autó-átvizsgálást vagy egyet a számos egyéb szerviz-szolgáltatás közül.

A szatmárnémeti autósok között az egyik legnépszerűbb a Mechanikus szerviz, hiszen itt gyorsan gyógyulnak a beteg dízel vagy benzines motorok, újra életet lehelnek az autós klímaberendezésekbe, a további szolgáltatásokat pedig hosszan sorolhatnánk. A szerviz vezetője azonban nem elégedett meg ennyivel: az elmúlt hetekben több ágban is bővítették felszereltségüket, ezzel színesebbé téve a szolgáltatások palettáját. Az új lehetőségek közül most talán a legfontosabb a nemrég beindított gumiszerviz, ahol percek alatt lecserélik autód nyári gumijait télire.

A Mechanikus szakemberei az autógumik gyors cseréje mellett profik a kerekek centrálásában és a futómű beállításában is!

Ha szeretnél megnyerni egyet a Mechanikus szerviz szolgáltatásai közül, nerm kell mást tenned, mint lájkolni a szerviz Facebookos oldalát, illetve megosztani azt. Az oldal ezen a linken érhető el. Azok között, akik ezeket megteszik, a következő nyereményeket sorsoljuk ki: egy teljes körű autó-átvizsgálást, egy teljes téli/nyári (vagy fordítva) autógumi-cserét és egy futómű bevizsgálást és beállítást.

A nyereményjáték december 16-ig tart.

Számos szervizszolgáltatás közül válogathatsz a Mechanikusnál

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: