2008-02-14 11:58:00• hírek • Anna Szelényi

Mennyibe kerül a szerelem?

Megtekinthetnek néhány exkluzív ajándékot, amelyről sokan azt sem tudták, hogy léteznek!

Valentin- nap közeledtével az egész világban körülbelül egy milliárd képeslapot küldenek el az emberek, ezáltal Valentin-nap a Karácsonyt követő második legnagyobb ünneppé vált.

Minden évben, a szerelem ünnepén több mint 50 millió rózsát ajándékoznak. A statisztikák szerint a Valentin napra virágot vásárló egyének közül 73% férfi, 27% pedig nő. A Valentin napi ajándékok többségét a nők vásárolják (85%).

Túllépve azon az elképzelésen, hogy Valentin-nap csak egy újabb szirupos ünnep, a szerelmesek ünnepe komoly profitot teremt a világ összes kereskedőinek. Ezen kívül, erre az alkalomra különböző marketing-stratégiákat és különleges ajándékokat, illetve akciókat terveznek a szakma nagyjai.

Félretéve a számokat, hogyan éreznéd magad, ha Valentin napra felajánlhatnád, esetleg megkaphatnád a legextravagánsabb ajándékokat? Habár azt mondják, hogy a szerelmet nem lehet megvásárolni, ki lenne az, aki elutasítaná a világ legdrágább parfümjét, csokoládéját, vagy luxusutazását, főleg, ha azzal a szeretett személy lepné meg.

Íme, néhány exkluzív ajándék, amelyről sokan azt sem tudták, hogy léteznek:

1. A legdrágább csokoládé

Fritz Knipschilidt a megalkotója a Chocopologie nevet viselő luxuscsokoládénak. "Csupán" 2600 dollárért megízlelhető 453 gramm a Knipschilidt ínyencségekből, amelyek eredeti dán recept alapján készültek és leginkább speciális rendelések útján juttathatóak el a vásárlókhoz.
csokika

2. A legdrágább virág

Ki gondolta volna, hogy a világ legdrágább virága nem egy gyémánttal bevont rózsa? Egy Kínában megrendezett licitáció alkalmával egy ismeretlen vásárló 1.68 millió yeni-t (202.000 dollár) fizetett egy atipikus orchideáért. Az esemény előtt, a virág beszerzői Shenzhen Nongke Group csúnyának nyilvánították nem gondolván, hogy a világ legértékesebb virágát illették ezekkel a szavakkal.
virag

3. A világ legdrágább fülbevalói

Harry Winston mindenkinél jobban tudta, hogy a gyémánt a nő legjobb barátnője, ezért alkotta meg a legkívántabb luxus fülbevalókat 2006- ban. A fülbevaló 8.5 millió dollárba kerül.
fulcsi

4. A világ legdrágább parfümje

Clive Christian az első számú legdrágább parfüm megalkotója. Az alkotó nem kívánta elárulni parfümjei összetevőit, de azt elmondta, hogy rég szerette volna a hagyományos eljárásokat újakkal kombinálni, hogy elérhesse a komplexitás tetőfokát. Clive Christian 2007. november 8-án Guinness World Record díjat kapott a világ legdrágább parfümjének megalkotásáért.
parfum

5. A világ legdrágább fehérneműje

Az egyik legjobban elismert modell Gisele Bundchen által felavatott "The Red Hot Fantasy" fehérnemű 15 millió dollárba kerül és bekerült a Rekordok Könyvébe, mint a valaha létező legextravagánsabb fehérnemű. A melltartót több min 1300 drágakő díszíti.
melltarto

6. A világ legdrágább szállodája
Az Arab Emirátusok jogosan dicsekedhetnek a legluxusosabb épülettel, amely a hotel szerepét tölti be (Abu Dhabi). A szobák ára 950 és 8000 dollár között ingadozik, a szolgáltatások pedig felülmúlják a képzeletet.
utazas

Sz.A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: