2010-02-01 17:20:44• hírek • Parajdi Andrea

Nyereményjáték szerelmeseknek

Valentin napi nyereményjátékot indítunk az Astoria Étterem, a Chilly Csárda és a Steak House Éttermemmel közösen, amelyre minden szerelmes pár jelentkezhet.

Mindazoknak szól a Szatmár.ro legújabb nyereményjátéka, akik szeretnének egy gyertyafényes, romantikus vacsorát elkölteni párjukkal Valentin napkor a fentiekben említett helyi éttermek valamelyikében.

Igyekeztünk minél egyszerűbb feladattal játszani hívni a szerelmeseket, éppen ezért gyorsan elvetettük a szerelmi vallomások, szerelmes versek és szerelmes sztorik beküldésére vonatkozó kezdeti ötleteinket, ám arra is ügyeltünk, hogy a feladat mégiscsak romantikus legyen, ha már a Valentin naphoz kapcsolódik.

Végeredményben egyetlenegy szóért szeretnénk három párt meghitt vacsorával jutalmazni. A szerelmes párok között köztudottan jellemző egymás becézgetése, hiszen ez is egyfajta kifejezése annak, hogy a választott személy mindenki másnál többet jelent, mivelhogy azt a megszólítást csakis ő érdemelte ki. Oszd meg velünk hogyan becézed a kedvesedet: a nyereményre való pályázásodként egyetlen egy szót küldj el mindössze a jatek@szatmar.ro e-mail címre (természetesen emellett tüntesd fel a neved és telefonszámodat is - a hiányos adatokkal érkező e-mailek kimaradnak a sorsolásból) és ha Te is ott leszel a három legkreatívabb „névadó" között már viheted is kedvesedet az egyik helyi étterembe.

Figyelem: Arra vagyunk kíváncsiak Te hogyan becézed a párodat és nem arra, hogy Te milyen becenevet kaptál. Kérünk mindenkit, hogy a "fairplay szellemében" valóban csak egyetlenegy becenevet küldjön be!

Az e-maileket február 1 és 12 között fogadjuk. A nyertesek névsorát a zárást követően közzé is tesszük.

Mindenkinek jó becézgetést kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: