2009-05-08 16:49:58• hírek • Szatmár.ro

Nyereményjáték indul

Legújabb nyereményjátékunk során a Sorompók nélkül elnevezésű nemzetközi színházfesztiválra sorsolunk ki jegyeket.

A Szatmárnémeti Északi Színház ebben az évben immár harmadjára rendezi meg a Sorompók nélkül elnevezésű színházi fesztivált, amely május 22-én kezdődik és 31-ig tart. Ez idő alatt 21 színházi előadást tekinthet meg a szatmári közönség. A rendezvény részletes programja itt található.

Ha igazi kultúrakedvelő vagy, s rendszeresen betérsz egy-egy színházi előadásra, nem okoz majd gondot válaszolni a nyereményjátékunk kérdésére: Fennállásának hányadik évfordulóját ünnepli idén az Északi Színház magyar társulata? Ha elsőre nem megy, egy kis segítséget itt is találtok.

A megfejtéseket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjunk, a helyes számot beküldök között belépőjegyeket sorsolunk ki. Gazdára talál egy darab bérlet, amely az összes előadásra díjmentes belépést biztosít. Emellett kisorsolunk egy 10 előadás díjmentes megtekintésére jogosító bérletet - a színdarabokat természetesen a nyertes tetszés szerint választhatja ki. Mivel a Sorompók nélkül programjában hét darab magyar előadás szerepel, hét darab egy személyes belépőjegyet is nyerni lehet.

A nyereményjáték május 11 és 20 között zajlik. A sorsolásra május 20-án, szerdán délelőtt kerül sor. Annak érdekében, hogy a szerencsések időben megkaphassák nyereményeiket, az e-mailekben kérünk egy telefonos elérhetőséget is feltüntetni.

Mindenkinek sok sikert!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: