2010-03-31 12:26:54• hírek • Póti Orsolya

Nyereményjáték a Poszetéknél

Április 1 és június 30 között a szatmárnémeti Poszet cég nyereményjátékot indít, melynek három kisorsolt nyertese nagyszerű üdülésben részesül.

Áprilistól megéri a Poszetben beszerezniük a szükséges szerszámokat és kellékeket, mivel az üzlet fantasztikus nyereményjátékot indít vásárlóinak. Poszeték üzlete (Bujorului utca 52. szám alatt) a víz és gáz berendezésekhez, valamint ehhez kapcsoló kellékekhez szükséges anyagok, kiegészítők széles választékát nyújtja a  vásárlóknak. Aki április 1 és június 30 között a Szerelők Boltjába  látogat, és 100 lej fölötti értékben vásárol,  vagy a cég egyik szolgáltatását veszi igénybe, annak egy szelvény kitöltésével lehetősége nyílik részt venni Poszeték nyereményjátékában.

Poszeték a termékeken kívül, a berendezések felszerelésével, üzemeltetésével, és karbantartásával is foglalkozik,  szakmailag jól felkészült személyzettel. A munkájuk gyors és biztos, rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel és oklevéllel a munkálatok magas szintű elvégzéséhez. Azok, akik kazánnal rendelkeznek, Poszetéknél megszerezhetik az ISCIR engedélyt, azaz a Kazánok Ellenőrzésének Állami Felügyeletének engedélyét is. Aki igényt tart az engedélyre, szintén lehetősége nyílik egy nyereményszelvény kitöltésére.

Poszeték felajánlásával és a Solarex Tours utazási iroda közreműködésével az első díj egy all inclusiv tunéziai utazás augusztus 18. és 25. között, a második díj egy négy napos körutazás, a harmadik díj pedig egy három napos wellness hétvége. A nyertesek kisorsolására - közjegyző jelenlétében - július 1-én kerül sor. Mindazoknak, akiknek fölkeltettük érdeklődését, látogassanak el  Poszetékhez, és a résztvevőknek sok sikert kívánunk a játékhoz.



A Poszet nyereményjátékával az első helyezett tunéziai utazást nyer


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: