2011-08-11 17:31:48• hírek • Szatmár.ro

A partium legfinomabb halászlevét keresik a X. PMN-en

Csapj a halak közé! - Halászléfőző versenyt szerveznek a X. Partiumi Magyar Napokon.

Az elmúlt napokban számos felkérés érkezett a Partiumi Magyar Napok szervezőihez, mely szerint igény lenne egy színvonalas halászléfőző verseny megszervezésére a régióban. A szervezők ennek tükrében úgy döntöttek, hogy - bár az eredeti tervek között nem szerepelt - mégis beiktatják ezt a programot is. Így tehát várnak minden mester- és kevésbé mesterszakácsot augusztus 27-én, szombaton a Kossuth Kertbe egy fantasztikus halászlé megfőzésére.

Lehet csípős, lehet édeskés, vagy akár enyhén pikáns zamatú, a szakmai zsűri majd eldönti, hogy idén kié lesz a Partium legízletesebb halászléje.
A megmérettetés mindenki számára nyitott. Amit a szervezők biztosítanak: minden csapatnak 3 kg hal és tűzifa. Amit a csapatoknak kell kihozni a Kossuth Kertbe: bogrács és minden egyéb kellék és titkos hozzávaló. Jelentkezni lehet Kacsó Zoltánnál személyesen, illetve a 0751-297787-es telefonszámon. Ragadjon hát fakanalat, hívja fel a barátokat, vagy akár a szomszédot és csapjon a halak közé a X. Partiumi Magyar Napok nagy halászléfőző versenyén.

Ezt kár lenne kihagyni!

A Partiumi Magyar Napok Támogatói

Arany fokozatú Támogatók: Tarr Beton, Autonet

Ezüst fokozatú Támogatók: Korall Klinika, Rosendahl, Dominium, Confort Design, Grup West, Opel, Chevrolet, Ger-Bog, Communitas Alapítvány, Bizmann, Second Text, No Pardon Étterem, Poszet, SVD Bau

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: