2011-08-19 17:46:11• hírek • Szatmár.ro

Nyerd meg velünk a jubileumi PMN hivatalos pólóját

A Partiumi Magyar Napok idei pólóját nyerheti meg öt szerencsés válaszadó.

A PMN immár tíz éve jelenti a minőségi, kulturált szórakozást Szatmárnémetibe. A rendezvényre a környező településekről, sőt még a határon túlról is érkeznek érdeklődők, s valószínűleg ez nem lesz másként idén sem. A jubileumi, tizedik alkalommal megtartott PMN ráadásul minden eddiginél változatosabb és több programot kínál, így akár a bőség zavarában megtörténhet az is, hogy nem tudjuk eldönteni, melyik helyszínen, melyik programon vegyünk részt.

Minden hozzávaló adott tehát, hogy szép emlék legyen a jubileumi rendezvény, a Szatmár.ro viszont a kicsit segít abban, hogy az emlék kézzelfoghatóvá váljon. Öt X. PMN-es pólót sorsolunk ki ugyanis olvasóink között akik részt vesznek most induló nyereményjátékunkban. A játékba bekerülni egyszerű, csak fel kell sorolni három zenekart vagy előadót, akik fel fognak lépni az idei rendezvényen. A választ megtalálni nem nehéz, hiszen mi is több cikkben mutattuk be a PMN fellépőit. Aztán még meg kell osztani egy Szatmár.ro-n megjelent PMN-el kapcsolatos hírt a Facebookon, és már csak a szerencse dönti el, kik nyernek!

A választ tartalmazó e-maileket a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk augusztus 26.-án délig, ekkor kerül sor a sorsolásra. A beküldőket kérjük, levelükben tüntessék fel a pontos nevüket, a telefonszámukat és a pólóméretüket is. Sok szerencsét!

A Partiumi Magyar Napok Támogatói:

Arany fokozatú Támogatók: Tarr Beton, Autonet

Ezüst fokozatú Támogatók: Korall Klinika, Rosendahl, Dominium, Confort Design, Grup West, Opel, Chevrolet, Ger-Bog, Communitas Alapítvány, Bizmann, Second Text, No Pardon Étterem, Poszet, SVD Bau

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: