2009-03-07 13:20:30• hírek • X

Nyelvtanulás stresszmentesen

Gyerekek és fiatalok számára is lehetőséget kínál az angol és német nyelv elsajátítására a BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE Nyelvoktató Központ egy, az iskolaitól teljesen különböző környezetben.

A BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE Nyelvoktató Központnál a gyerekek és fiatalok egy különleges és barátságos környezetben tanulhatnak és gyakorolhatják az angol és a német nyelveket. Ezek mellett lehetőségük nyílik felfedezni és megismerni a nyelv kulturális vetületét is.

Interaktív nyelvi játékok és tevékenységek segítségével, valamint egy felkészült és tapasztalt tanári csapat felügyelete alatt, a résztvevők kreatív és vidám módszerek alapján fejleszthetik tovább az angol vagy német kommunikációs készségüket.

Miért érdemes a BLSH tanfolyamait választani?

A BLSH nyelvtanfolyamait kis csoportokban szervezi meg, így a tanulók hatékonyabb technikákkal tudják fejleszteni a beszéd-, hallgatás-, írás- és olvasás-készségüket. Főként arra fókuszálnak, hogy a diákok az autentikus nyelvhasználatot sajátítsák el ezzel fokozva a kommunikációs készségüket. A kurzusok alatt olyan kommunikációs játékokra alapoznak, amelyek által a gyerekek és fiatalok megtanulnak a mindennapi életnek megfelelő beszédkörnyezetben kommunikálni és ezáltal önbizalomra tesznek szert.

Fontos kiemelni azt is, hogy nyelvtanfolyamjaik az iskolaitól teljesen különböző környezetben zajlanak: jegyek és szigorú minősítések, illetve stressz-hatást okozó tesztelések és fölösleges, hasznavehetetlen nyelvtani szerkezetek nélkül.

Egy tanfolyam 30 tanórából áll, amelyet 10 hét alatt bonyolítanak le, hetente kétszer 1,5 órás találkozások alkalmával. A tanfolyam részvételi díja 315 lej, amely tartalmazza a beiratkozáskor egy szintfelmérés (írásbeli és szóbeli) díját, egy tankönyvet, illetve a tanfolyam végén kiosztásra kerülő részvételi elismervényt.

A tanfolyamra 2009 március 12-ig lehet beiratkozni, a helyek száma korlátozott!

Iratkozni a BLSH székhelyén, a Pasztorációs Központban a Libertăţii tér 20 szám alatt lehet. Bővebb információkért hívja a 0361 101038-as, vagy a 0740 985868-as telefonszámok egyikét. E-mail: satumare@blsh.ro. Weboldal: www.blsh.ro/satumare

A BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE Nyelvoktató Központnál a gyerekek és fiatalok egy különleges és barátságos környezetben tanulhatnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: