2009-09-23 09:21:33• hírek • Szatmár.ro

Nyelvtanfolyamok indulnak gyerekeknek

Angol és német nyelvtanfolyamokat szervez gyerekeknek a Bridge Language Study House.

A Bridge LSH Nyelvoktató Központ gyerekek számára is lehetőséget kínal az angol és német nyelv elsajatítására egy, az iskolaitól teljesen különböző környezetben.Tanfolyamaikat kis csoportokban szervezik, így a gyerekeknek lehetőségük van a négy nyelvi alapkészség - beszéd, hallás, írás, olvasás - alapos es hatékony fejlesztésére és gyakorlására. A nyelvtanfolyamok során a gyerekek sok olyan nyelvi tevékenységben és játékban vesznek részt, amelyek elősegítik a hiteles kontextusban való kommunikáció fejlesztését.

A gyerekek így megtanulják aktívan alkalmazni a mindennapi életben használatos nyelvezetet. A tanév során három tanfolyam-sorozatot ajánl a Bridge a gyerekek számára, amelyek 30  tanórát tartalmaznak, másfél órás találkozásokban szervezve, két alkalommal egy héten. Az első ilyen, tíz hetes tanfolyamsorozatra 2009 szeptember 28 és december 11 között fog sor kerülni.

A tanfolyamok helyszíne a Bridge Language Study House, "Scheffler János' Pasztorációs Központban található székhelye. Beiratkozási határidő: 2009 szeptember 24. Levélcím:  BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE Nyelvoktató Központ Szatmárnémeti, 440014, "Scheffler János" Központ, Libertăţii tér 20 szám. A tanfolaymmal kapcsolatban információkat a 0361-101038 és a 0740-985-868 telefonszámon kaphatnak. E-mail: satumare@blsh.ro Webes elérhetőség: www.blsh.ro/satumare

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: