2010-10-25 12:09:23• hírek • (x)

Nyelvtanfolyamok a Bridge-nél

Gyerekek és felnőttek számára is indulnak nyelvtanfolyamok.

November elsejétől angol, német, francia, magyar és román nyelvből indít tanfolyamot a szatmárnémeti Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ. A beiratkozási határidő október 27, aki részt venne a képzéseken, az személyesen a nyelviskola Divatházban (Moda), a harmadik emeleten található székhelyén teheti meg.

A tanfolyamok időtartama harminc tanóra, amit heti két, két és fél órás ülésben tartanak meg.  A tanulni vágyók ár szempontjából három lehetőség közül választhatnak: egy tanfolyam ára 260 lej 7-11 fős csoportokban, 360 lej 4-6 fős csoportokban, akik pedig legtöbb háromfős csoportban szeretnének nyelvet tanulni, 450 lejt kell fizessenek.

A hűségkártya alapján minden harmadik modulra a tanuló 40 százalékos kedvezményt kaphat, a Nyelvközpont pedig speciális árengedményekkel szolgál diákoknak és nyugdíjasoknak.

A fentebb említett árak tartalmazzák:
- Beiratkozáskor egy szintfelmérést (írásbeli és szóbeli), amely alapján a megfelelő tanfolyamba csoportosítják a jelentkezőket a nyelvi tudásszintjük szerint.
- Eredeti tankönyveket és fénymásolt segédanyagokat.
- Tanfolyam-záró tesztet és részvételi elismervényt

Ha a tanfolyamokkal kapcsolatban bármilyen további információra lenne szüksége, a Bridge Language Study House Nyelvoktató központ munkatársai szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére e-mailen vagy telefonon.

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ elérhetőségei: cím: Horea  utca, 1 szam, (Casa de Moda), 3-ik emelet, Szatmárnémeti, Telefon: (0361) - 101038, Mobil: 0740-98.58.68, 077 -1131602.
E-mai: satumare@blsh.ro, Honlap: www.blsh.ro/satumare


Nyelvtanulás kicsitnek és nagyoknak egyaránt
Nyelvtanulás kicsitnek és nagyoknak egyaránt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: