2010-03-01 11:47:45• hírek • Póti Orsolya

Nyelvtanfolyam indul

Március 8-tól a Bridge Language Study House angol, német, francia, magyar és román nyelvekből szervez felnőtt- és gyerektanfolyamot.

A Bridge Language Study House nyelvtanfolyamai összesen harminc tanórából állnak, azaz heti kétszer két és fél órás találkozásokra lehet számítani. Az általános tanfolyamok ára a következő: 7-11 fős csoportoknak 260 lej/fő, 4-6 fős csoportoknak 360/fő, illetve 3 fős csoportoknak 450 lej/ fő. Diákok és egyetemisták számára 10%-os kedvezmény jár.

Az ár tartalmazza az írás- és szóbeli szintfelmérést, amely alapján a megfelelő tanfolyamba csoportosítják a résztvevőket a nyelvi tudásszint szerint. A tanfolyam ára tartalmaz még eredeti tankönyvet és fénymásolt segédanyagot, valamint tanfolyamzáró tesztet és részvételi elismervényt.

Bővebb információkért jelentkezni lehet a 0361-101038, valamint a 0740985868-as telefonszámokon. A tanfolyamokra feliratkozni  a Bridge Language Study House „Scheffler János" Pasztorációs Központban (Libertatii tér, 20. szám), a már említett telefonszámokon, valamint a satumare@blsh.ro e-mail címen lehet. A feliratkozási határidő március 4.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: