2010-01-21 10:43:14• hírek • Szatmár.ro

Nyelvtábor a Bucsinban

A hónap végén indítja újabb felnőtt és gyerek nyelvtanfolyamait a Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ, amelyre még mindig lehet jelentkezni. Emellett pedig a Bucsinban megszervezésre kerülő téli nyelv-, és sítáborba is iratkozhatnak az érdeklődők.

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ január 28-án indítja legújabb felnőtt és gyerek nyelvtanfolyamait, amelyeket angol, német, francia, magyar és román nyelvből szerveznek meg. A tanfolyam hat héten át zajlik és harminc tanórát tartalmaz, a tanulók heti kétszer 2,5 órás ülésekben sajátíthatják el az idegen nyelv alapismereteit.

A tandíj az igényeknek megfelelően alakul: - 260 RON / fő (7 - 11 fős csoport)

- 360 RON / fő (4 - 6 fős csoport)

-450 RON / fő ( 3 fős csoport)

Az árból ezúttal minden diák és egyetemista számára 10% kedvezményt biztosítanak. Az ár tartalmazza az iratkozás után esedékes szintfelmérő írásbeli és szóbeli tesztet, amelynek alapján csoportosítják a tanulókat. Továbbá magában foglalja a tankönyv, a fénymásolt segédanyagok, a tanfolyam-záró teszt és a részvételi elismervény költségeit. Iratkozási határidő: január 27.

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ, a TELEMARK Sport egyesülettel közösen idén is feledhetetlen élményben részesíti a táboraikba visszatérő illetve újonnan érkező kis barátait. Téli nyelv és sítáboraik ötvözik a reggeli angol vagy német nyelvtanulást a délutáni síoktatással és sok más érdekes és szórakoztató esti tevékenységgel. A tábort február elseje és hatodika között szervezik meg a Hargita megyei Bucsinban. Egy tábor ára 895 RON / fő. 5 % -os árengedményt ajánlanak elsőrendű családtagok számára és 10 % -os árengedményt 5 fős baráti csoportoknak. Iratkozási határidő: január 28.

A tanfolyammal és a táborral kapcsolatban információkat a 0361-101038 és a 0740-985-868 telefonszámon kaphatnak. E-mail: satumare@blsh.ro. Webes elérhetőség: www.blsh.ro/satumare. Iratkozni a BLSH székhelyén, Szatmárnémetiben a Pasztorációs Központban, a Libertăţii tér 20 szám alatt lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: