2010-04-20 11:24:59• hírek • Szatmar.ro

Nyelveket tanulni jó!

Valószínűleg mindannyian ismerjük azt a közmondást, hogy ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy. Ebben nyújt most segítséget a Bridge Language Study House minden tanulni vágyónak.

Új tanfolyamsorozattal várja az érdeklődőket a Bridge Language Study House. Az idegennyelvet elsajátítani vágyók április 26-tól vehetnek részt az induló tanfolyamon.

Jó pontnak számít a munkahelyeken az idegennyelv ismerete, sőt legtöbb munkáltató esetében kötelező is valamelyik nemzetközi nyelv legalább társalgási szintű ismerete. Az Európai Uniónak köszönhetően manapság már bármelyik tagállamban dolgozhatunk, természetesen, ha ismerjük az illető állam nyelvét, illetve beszélünk valamilyen nemzetközi nyelvet.

Most itt a lehetőség! A Bridge Language Study Housenál angol, német, francia, spanyol, olasz, holland, norvég, dán, fin, orosz, magyar és román nyelvet tanulhatnak az érdeklődők.

Az május 3-án kezdődő és június 4-ig tartó oktatás ideje alatt 30 órán keresztül sajátíthatják el a választott idegen nyelvet, illetve nyelveket. A fent említett nyelvek tanfolyamára a beiratkozási határidő április 30.


A Bridge Language Study Housenál praktikusan és hatékonyan oktatnak
A Bridge Language Study Housenál praktikusan és hatékonyan oktatnak


A Bridge Language Study House nem csak az idegennyelv elsajátításában nyújt segítséget, hanem felkészít a Cambridge nyelvvizsgára is. Erre a beiratkozási határidő április 23. A felkészítő 25 órán keresztül tart május 23-ától, június 15-ig.

A nyelviskola három városban is fogadja a tanulni vágyókat, így Szatmárnémeti mellett Kolozsváron és Nagyváradon is.
tA tanfolyamokra jelentkezni Szatmárnémetiben a Libertatii tér 20. szám alatt lehet, bővebb információkat pedig a 0361-101038, valamint a 0740985868 telefonszámokon kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: