2013-07-04 20:50:07• hírek • Póti Orsolya

Nyáron is vár a Művészeti Iskola

Még lehet jelentkezni a Szatmári Művészeti Iskola által szervezett nyári tanfolyamokra. Az érdeklődők július elejétől zongora, gitár, könnyűzene és képzőművészeti képzéseken, július 15-től pedig pedig klasszikus zenei képzésen is részt vehetnek.

Ezen a héten vette kezdetét a Szatmári Művészeti Iskola nyári tanfolyam-sorozata, melyet minden évben megszervez az intézmény valamilyen formában. A tavalyitól eltérően idén a zenei képzés mellett képzőművészeti oktatásban is indul Abkorovits Róbert irányításával - tudtuk meg Varga Mária tanárnőtől.

A képzőművészeti tudáson kívül zongora, gitár, klasszikus- és könnyűzenei ismereteiket mélyíthetik el a kurzusokon résztvevők.

A zongoratanfolyamokat idén nyáron is Csendes Judit zongoratanárnő tartja, a gitározni vágyók július 1-től Sallai László tanár irányításával, július 15-től pedig Marian Gema vezetésével mélyíthetik tudásukat. A könnyűzene iránt érdeklődők július 1-től Keresztes Calinnal tölthetnek el hetente néhány órát, a klasszikus ének tudásukat képezni vágyók pedig Papp Razvannal tanulhatnak július 15-től.

A művészeti iskola célja, hogy megszerettesse a diákokkal a zenét, így nincs egy kifejezett tanterv. A diákok kívánsága szerint zajlik a tanulás: aki többet akar elsajátítani, azzal többet foglalkoznak, aki csak épp hobbiból zongorázik, az könnyebb darabokat tanulhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: