2018-05-16 06:13:42• hírek • Közlemény

Nyári vakációs programok

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Művelődési Ház támogatásával a szatmári fiatalok hat héten keresztül lehetőséget kapnak különböző kézműves műhelyeken való részvételre.

Lesz például kenyérsütés, agyagozás, barkácsolás, és olyan műhelyek is, mint az elektrotechnika vagy a szabás-varrás. A fiatalok megismerkedhetnek a modern, valamint a hagyományos mezőgazdálkodási modellekkel is úgy, hogy egy-egy napot töltenek el a megye különböző farmjain.


A programoknak köszönhetően a résztvevők megismerkednek a mai mezőgazdasági tevékenységekkel, gépekkel, szabadtartású állattenyésztéssel, növény- és gyümölcstermesztéssel, betekarítással és persze a hagyományos élemiszerek gyártásával is. Mindezek kiegészítéseként, a fiatalok maguk fogják elkészíteni a közös ebédet, hagyományos módon, egészséges alapanyagokból.



A vakációs programra egyhetes turnusokban, hetente 20-20, 12 évesnél idősebb gyereket várnak, június 18. és július 27. között. A programok a Dsida Jenő utca 8. szám alatti házban, minden nap 9.00 órakor kezdődnek majd és délután 15.00 óráig tartanak.


További információkért kérjük, hívják  a 0760723224-os telefonszámot, illetve keressék fel munkanapokon az alapítvány székhelyét (Ceahlaului utca 38 szám), ahol a beiratkozás is történik, érkezési sorrendben. A helyek száma korlátozott!

 

A Hans Lindner Alapítvány meggyőződéssel segít ezáltal minden fiatalt abban, hogy jövőbeni hivatását megtalálálja, megbízható, felelősségteljes felnőtté váljon, illetve a fiatal megtapasztalhassa, hogy egy hangulatos nap nem csak számítógép előtt, a virtuális barátokkal érhető el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: