2019-06-08 15:28:08• hírek • Közlemény

Nyári vakáció – a felefedezés ideje

A Hans Lindner Alapítvány megnyitja kapuit a vakációzó gyerekek, fiatalok előtt lehetőséget kínálva Szatmár megye értékeinek megismerésére.

A nyolc hetes programsorozat során a szatmári fiatalok mezőgazdasági farmokon való tevékenységekben, valamint gyakorlati műhelyekben vehetnek részt: mezőgazdasági eszközökkel, a modern állattartással, gabona-, zöldség-, gyümölcstermesztéssel és ezek betakarításával, feldolgozásával ismerkedhetnek.

 

 

A műhelyek tevékenységeiben a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a mezőgazdaság fontosságára valamint a barkácsolás, pékség, elektrotechnika és szabás-varrás népszerűsítésére. A fiatalok a vakációs napokon az általuk betakarított, természetes alapanyagokból, hagyományos módon készítik el ebédjüket.

 

A „Nyári vakáció” programra 11 év feletti fiatalokat várnak június 18 - augusztus 9. közötti egy hetes turnusokban, 15-ös létszámú csoportokban. A napi program 9 órakor kezdődik a Dsida Jenő utca 8. szám alatt és 15 óráig tart.

 

 

A szülők a 0261 715136-os telefonszámon érdeklődhetnek, illetve az alapítvány Ceahlaului utca 38. szám alatti székhelyén irathatják be gyermekeiket. A Hans Lindner Alapítvány ezen programjaival arra bátorítja a fiatalokat, hogy gyakorlatias és felelős felnőttekké váljanak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: