2010-06-26 14:21:44• hírek • Póti Orsolya

Nyári nyelvtáborok gyerekeknek

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ, a TELEMARK Sportegyesület közreműködésével egy felejthetetlen vakációs élményt nyújt a gyerekek számára szervezett nyári nyelvtáboraikban.

A Bridge Language Study House és a TELEMARK Sportegyesület három nyelvtábort szervez 7-11, illetve 12-16 év közötti fiataloknak.

A július 5. és 11. közötti a Balatonon megszervezett nyári táborra június 18-ig lehetett jelentkezni. A hat napos tábor ára 980 lej, mely tartalmaz szállást és háromszori étkezést a "Slalom" Táborközpontban (4, 8 vagy 12 ágyas kis házakban), úszó és úszástechnika tanfolyamot, angol vagy német kommunikációs foglalkozásokat, különböző sporttevékenységeket, valamint az utazást oda-vissza. A gyerekek folyamatos megfigyelés alatt állnak: két képzett tanár tíz gyerekhez, valamint úszómester és tréner.

A második nyelvtábort Hidegszamoson, Kolozs megyében szervezik augusztus 2. és 7. között hét és tizenegy éves gyerekek számára. A beiratkozási határidő július 15. A nyelvtábor ára 775 lej, és az ár tartalmaz interaktív nyelvi foglalkozásokat angolul, vagy németül, tájékozódási és természetismereti foglalkozásokat, csapat szellem erősítő játékokat, sport tevékenységeket, valamint különböző kreatív programokat és tehetségkutató versenyeket.

Augusztus 9 és 14 között szervezik meg Bucsinon a harmadik nyelvtábort 12-16 év közötti fiatalok számára, melynek ára 875 lej. Erre a nyelvtáborra a jelentkezési határidő szintén július 15. A gyerekek részt vehetnek angol vagy német nyelvű interaktív foglalkozásokon, tájékozódási, túlélési és természeti foglalkozásokon, csapat szellem erősítő játékokban, sport tevékenységekben, parajdi és szovátai kiránduláson, illetve szabadtéri foglalkozásokon és alkotó műhelyekben.

Mind három nyelvtábor esetében 5 százalékos kedvezményben részesülnek a csatlakozni vágyó  családtagok, illetve 10 százalékos kedvezményt kapnak az öt fős csoportok.

A nyelvtáborokba való beiratkozás a Bridge Language Study House székhelyén, a "Scheffler János" Pasztorációs Központban, Libertatii tér 20. szám alatt lehetséges, illetve jelentkezni lehet a 0361-101-038-as és 0740-985-868-as telefonszámokon.


Az utolsó nyelvtábort a Bucsinon szervezik meg
Az utolsó nyelvtábort a Bucsinon szervezik meg


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: