2011-03-31 07:58:35• hírek • (x)

Nyári munka diákoknak

Van már programod nyárra? Unatkozni fogsz, otthon bámulod a négy falat? A nagykárolyi termálstrand felvételt hirdet a következő állasok betöltésére: pultos (helyek száma: 10), pincér (helyek száma: 10), animátor (helyek száma: 8), szabadidős tevékenységek szervezése és lebonyolítása (helyek száma: 5), aerobicoktató (helyek száma: 4), medence felügyelő (csak fiúk, úszástudás kötelező; helyek száma: 8).

A munkalehetőségek időtartama 3 hónap, méghozzá a június 1-étől szeptember 1-jéig tartó időszak. Mit is nyújt a munkaadó? Egyebek mellett munkaszerződést, ingyenes szállási lehetőséget, napi háromszori ingyenes étkezest, megegyezés szerinti havi fix fizetést, kellemes munkakörülményeket. Mindezért mit várnak el? Román, magyar és angol nyelvtudást, a munkához való pozitív hozzáállást, csapatszellemben történő munkavégzést, kellemes megjelenést, valamint dinamizmust.

Tehát, akiket kiválasztanak a munkahelyek betöltésére, azok Nagykárolyba költözhetnek a termálstrand területére egész nyárra, ingyen használhatják a strand összes szolgáltatását, ingyenes a szállás és a napi háromszori étkezes. Ideális munkalehetőség diákok számára, akik szeretnék kellemes környezetben eltölteni a nyári vakációt és eközben meg pénzt is keresni komoly fizikai megerőltetés nelkül. A termálstrand, valamint a hozzá tartozó egész szezonban működő szabadtéri klub megtekinthető: www.strandtermalcarei.ro - www.thejoyclub.ro

Jelentkezni a munkahelyek betöltésére május 15-éig a strandtermalcarei@yahoo.com e-mail-címen. Bővebb felvilágosítás ugyanezen az e-mail-címen. Kizárólag fényképes levelekre válaszolnak.


Haverok, buli és pénzkereset könnyen, kellemes környezetben
Haverok, buli és pénzkereset könnyen, kellemes környezetben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: