2008-07-03 16:49:46• hírek • Szatmar.ro

Nyelvtanfolyamok és nyári táborok

 A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ hétfőtől újabb nyelvtanfolyamokat indít.

A szatmári BRIDGE LSH Nyelvoktató Központ nyáron is érdekes, kikapcsolódást ígérő és hasznos nyelvoktatási programokkal várja vissza nyelvtanulóit, korosztálytól függetlenül.

A Bridge LSH július 7-től általános felnőtt és gyerek-nyelvtanfolyamokra várja nyelvtanulóit, akik  angol, német, francia, magyar és román nyelvtanfolyam-ajánlatból választhatnak. A tanfolyamok 30 tanórát tartalmaznak és heti kétszeri 2,5 órás kurzusban kerülnek megszervezésre. Egy csoport kialakításának az a feltétele, hogy a résztvevők azonos nyelvi tudásszinten legyenek. A Bridge LSH nyelvtanulói tudásszintjét egy előzetes szintfelmérő tesztelés alapján állapítják meg. Egy tanfolyam ára, 275 RON /fő, a tandíj tartalmazza a tankönyvet is. A jelentkezőket július 7-ig fogadják.  Árengedményt (10%) is ajánlanak abban az esetben, ha egy családból két vagy több családtag jelentkezik a tanfolyamjaikra.

A nyár folyamán, két intenzív nyelvtanfolyamot is megszerveznek, amelyekre július 14 - 25 és augusztus 4 - 15 között kerül sor. Az intenzív tanfolyamokat azoknak a  nyelvtanulóknak ajánlják, akik évközben nagyon elfoglaltak ezért csupán nyáron tudnak egy kis időt szakítani nyelvtudásuk fejlesztésére. Intenzív tanfolyamjaik 25 tanórát tartalmaznak, napi 2 és fél órás találkozásokra osztva (hétfőtől péntekig 16-18.30 vagy 18.30-21.00 órarenddel). Tanulóik angol, német, francia, magyar és román nyelvtanfolyam-ajánlatból választhatnak. Egy tanfolyam ára 300 RON/fő, a tandíj tartalmazza a tankönyvet is. Jelentkezési határidő július 7. A tíz százalékos árengedmény itt is biztosított, azon nyelvtanulók számára, akik mindkét intenzív tanfolyamon részt szeretnének venni.
 
A Bridge LSH a TELEMARK Sportegyesület közreműködésével egy felejthetetlen élményben részesíti a nyári táboraikba visszatérő és új kis barátait. Táboraik ötvözik a délelőtti angol vagy német nyelvtanulást délutáni 'outdoor' élményekkel és esti szabadidős és szórakoztató tevékenységekkel.
 
A tábor helyszíne: Borszék (Hargita megye). A tábor időszaka: augusztus 18 – 24 között a 11 és 15 éves gyerekek részére, a kisebb gyerekek(7 – 10 évesek) pedig augusztus 24 – 30 között csatlakozhatnak programokhoz. A tábor ára 785 RON / fő. Tiz százalékos árengedményt ajánlanak 5 fős baráti csoportoknak, 5%-os árengedményt pedig családtagok számára. Iratkozási határidő: 2008 július 25.
Bővebb információért hívja a 0361-101038, illetve a 0740-985868 telefonszámok egyikét, vagy írjon a satumare@blsh.ro e-mail címre.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: