2010-08-12 15:04:23• hírek • Szatmár.ro

Nyári kurzusok a Művészeti Iskolában

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola augusztus 16. és szeptember 24. között  nyári kurzusokat indít "Art Estival" elnevezéssel a művészetek kedvelőinek.

A művészetek szerelmeseit  nyáron sem hagyja unatkozni a Szatmárnémeti Művészeti Iskola. Idén második alkalommal szervezik meg az  „ART-Estival"-t, melynek keretén belül különböző képzéseket indítanak a gyakorolni és tanulni vágyó művészeknek. A tavalyi sikerek miatt ezen a nyáron is többféle foglalkozás közül lehet válogatni között kezdőknek és a fejlődni vágyóknak egyaránt.  A kurzusokra augusztus 16. és szeptember 24. között kerül sor. 

"Az iskola többek között könnyűzenei, népzenei, képzőművészeti, zongora- és gitárképzéseket indít akkor, ha a jelentkezők száma elegendő lesz. A tanfolyamok végén a résztvevők egy előadás keretében mutatják be a megszerzett ismereteket. A nyári foglalkozásokra való jelentkezési díj 100 lej " - tájékoztatta Deac Mircea hírportálunkat.

Jelentkezni augusztus 2. és augusztus 13. között lehet, a Művészeti Iskola székhelyén a Ioan Slavici utca 6. szám alatt, 9 és 15 óra között. Érdeklődni az iskola titkárságán, vagy a 0261-715452-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: