2014-05-06 15:44:24• hírek • (x)

Nyári, hűsítő italokkal bővült a Vegas kávézó kínálata

A Vegas Club Cafe&Play klub immár több mint egy éve biztosít remek időtöltési lehetőséget a minőségi italok és a színvonalas játékgépek kedvelőinek Szatmárnémetiben, a Hegyi úti (Lucian Blaga sugárút) Soarelui-parkban. A nyár közeledtével pedig az eddig is bőséges italkínálatuk is tovább bővült.

A tavasz és a meleg beköszöntével a Vegas Club Cafe&Play klubba visszatért a csapolt sör: visszaszerelték az ősszel eltávolított csapokat, így a csapolt sör kedvelői ismét kedvenc kiszerelésben élvezhetik verhetetlen nedűjüket. Nagyobb társaságok számára pedig bevethető a sörzsiráf.

Nem csak a csapolt sörrel bővült azonban a klub italkészlete: ismét megjelentek a finomabbnál finomabb milkshake-ek is! Ezen kívül forrócsokik, teák, energiaitalok és rövid italok széles választéka áll a vendégek rendelkezésére. És ha felmerül a klasszikus Bikini-kérdés, erre megoldást jelenthet a néhány méterre található taximegálló.

A Vegas Club Cafe&Play klub azonban nem csak a finom italok, de a szerencsejátékok kedvelői számára is ideális hely. A csillogó-villogó játékszobában a kockázat barátai a rulettasztal mellett tehetik próbára viszonyukat Fortuna istenasszonnyal vagy a tucatnyi egyéb automata közül választhatnak. Itt is történt azonban némi változás: alig néhány hete egy újabb gépet üzemeltek be.

A fiatal személyzet készségesen áll a vendégek szolgálatára és igyekszik mindenben segítségére lenni, hogy remekül érezze magát. A Vegas Club Cafe&Play megállás nélkül nyitva van, így a nap valamennyi percében áll vendégei szolgálatára. Aki pedig biztosra akar menni, az a 0746-153814-es telefonszámon foglalhat asztalt.

Gyere és tapasztald meg a Vegas Club Cafe&Play klub nyújtotta szolgáltatásokat! Nem fogod megbánni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: