2013-09-03 16:26:23• hírek • (x)

Nyári forróság - Hűsítő árak

Hőmérséklet akció lesz szeptember 6-7-8-án! Ezen a három napon minden növény árából annyi százalék kedvezményt kap, ahány fokot a hőmérő mutat! A vásárlók a Celsius fokban mért külső hőmérséklet alapján százalékos kedvezményben részesülnek a Horváth Kertészeti Árudákban

Az áruház bejáratánál kihelyezett hőmérőn mért hőmérséklet szerint a vásárló egy, a megfelelő kedvezmény %-nál lepecsételt lapot kap. A vásárló kiválasztja a megvásárolandó termékeket, és a pénztárnál jelzi vásárlási szándékát és odaadja a kedvezményét jelző, lepecsételt lapot. A pénztáros ez alapján határozza meg a kedvezményt, ennek megfelelően számláz.

A kedvezmény kiszámításának módja:
A hőmérsékletet 24-26-28-30-32-34-36 Celsius fokig az erre a célra kialakított, kültéri, árnyékos helyre kihelyezett hőmérő táblán mérik. A hőmérés minimuma: 24 Celsius fok, maximuma 36 Celsius fok (Az elmúlt 10 évben mért azonos, nappali hőmérsékletek 25-32 Celsius fok között voltak). A hőmérsékletet páratlan számokról felfelé kerekítve olvassák le. A vásárló az akciós napokon az akcióban vásárolható termékeknél minimum 24 százalékos kedvezményben részesül. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható.

Az akciós termékek:
Minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget és a leértékelt termékeket. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik. A más akcióban is résztvevő növényeknek az eredeti árából adják a kedvezményt, az akciók tehát nem halmozhatók. Az akció keretén belül vásárolható termékeknek nincs maximális és minimális határa. Az akciós termékek ellenértéke csak készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel rendezhető.

Az akcióban részt vevő árudák:

Oázis Kertészet Nyíregyháza Korányi Frigyes út. 204
Oázis Mini Hajdúnánás Polgári u - Szabadság u. sarok

További információk: www.horvathkerteszet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: