2010-07-27 12:00:02• hírek • Póti Orsolya

Nyári foglalkozások a Művészetiben

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola augusztus 15. és szeptember 21. között "ART-Estival" elnevezéssel nyári foglalkozásokat indít a művészetek kedvelőinek.

A művészetek kedvelőit nyáron sem hagyja unatkozni a Szatmárnémeti Művészeti Iskola vezetősége. Idén második alkalommal szerveznek „ART-Estival" elnevezéssel nyári foglalkozásokat a gyakorolni és tanulni vágyó művészeknek. A korábbi siker és a nagy érdeklődés miatt ezen a nyáron is különböző képzéseket kínálnak augusztus 15. és szeptember 24. között kezdőknek és a fejlődni vágyóknak egyaránt.

Az iskola többek között könnyűzenei, népzenei, képzőművészeti, zongora- és gitárképzéseket indít akkor, ha a jelentkezők száma elegendő lesz. A tanfolyamok végén a résztvevők egy előadás keretében mutatják be a megszerzett ismereteket.

Jelentkezni augusztus 2. és augusztus 13. között lehet, a Művészeti Iskola székhelyén a Ioan Slavici utca 6. szám alatt, 9 és 15 óra között. Érdeklődni az iskola titkárságán, vagy a 0261-715452-es telefonszámon lehet. A nyári foglalkozásokra való jelentkezési díj 100 lej - mondta el a Szatmár.ro-nak Deac Mircea igazgató..


Nyári foglalkozásokat indítanak a művészetek kedvelőinek
Nyári foglalkozásokat indítanak a művészetek kedvelőinek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: