2009-05-14 11:40:34• hírek • Szatmár.ro

Nemzetközi nyári nyelvtáborok

Egy gyerek, még beszédkészsége kialakulása előtt tökéletesen képes akár több idegen nyelv elsajátítására és az ezek közötti különbségtételre. Ajándekozzuk meg gyermekeinket az ifjúkori nyelvtanulás lehetőségével ahhoz, hogy majd felnőttkorban gyümölcsöztetni tudják nyelvtudásukat.

2009 nyarán a BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE Nyelvoktató Központ különleges angliai nyelvtanulási lehetőséggel örvendezteti meg a gyerekeket és fiatalokat. Két helyszín közül választhatnak a résztvevők, Cambridge-Saffron Walden és Portmouth történelmi városokba utazhat velünk. A fotbal kedvelői számára is egy nagy meglepetést tartogatunk, mivel azon résztvevők, akik Cambridge-Saffron Walden központot választják, a híres CHELSEA Football Club hivatásos edzőivel fejleszthetik labdarúgó-tehetségüket.

Akiket inkább a német kultúra vonzana jobban a BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE szervezésében Németországban tölthetnek egy feledhetetlen kalandtábort Heiligensee/Berlin városban. A kalandtábor az 'outdoor' tevékenységek mellett kíváló lehetőséget ajánl a gyerekek német nyelvismereteinek fejlésztésére is.

Beiratkozási határidő: 2009 május 29. További részletekért forduljon központunkhoz a következő elérhetőségeken:

BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE:

Szatmárnémeti

"Scheffler János"Pasztorációs Központ

Libertatii tér 20 szám

T/F: 0361 101038; M: 0740 985868

info@blsh.ro vagy satumare@blsh.ro - www.blsh.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: