2014-07-18 14:00:13• hírek • Szatmár.ro

Nyári flörtidőszak

A nyár az önfeledt szórakozások időszaka, amikor a legtöbben igyekeznek megszabadulni a munkahelyi kötöttségektől, és átadni magukat az élvezeteknek.

Napfény, flört, szerelem és megannyi pozitív dolog vár azokra, akik nyitottak és olyan élményekre vágynak, melyeket a dolgos hétköznapok alkalmával elmulasztanak. Jó ilyenkor behozni a lemaradást és maximálisan élvezni az élet kínálta örömöket.

A flört jobb kedvre derít, növeli az önbizalmat és remek szabadidős tevékenység. A nők egy csoportjának különösebb erőfeszítés nélkül megy a flörtölés technikája, míg másoknak a legnagyobb elszántság ellenére valahogy mégsem jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Tanuljunk a profiktól, lessünk el néhány technikát? Az igazság az, hogy ami az egyik nőnek beválik, az a másiknál kudarcba fulladhat, ezért jobb némi önbizalom növelő trükkel előrukkolni.

Minden belülről indul ki alapon, tuningoljuk fel hangulatunkat és bátorságunkat néhány természetes afrodiziákummal.

Állítólag a flört belülről is generálható, annak függvényében, hogy mivel táplálkozunk. Próba szerencse alapon, ha nem használ, nem is árt, de érdemes letesztelni. Az afrodiziákumok végtelennek tűnő tárházából válasszuk ki az ízlésvilágunknak megfelelőt. A nyári nyalánkságok és finomságok sorába naponta iktassunk be folyékony csokoládét, vaníliát, epret, gyömbért, rozmaringot vagy bazsalikomot. Akár desszerthez, akár salátához adagoljunk ezekből az afrodiziákumokból.

Portugáliában például úgy tartják, hogy a bazsalikom megemeli a szexuális energiaszintet, ezáltal pedig a flörtre való hajlandóságot is. Készítsünk bazsalikom, méz, némi alkohol és menta hozzáadásával egy könnyed nyári koktélt, és máris indulhat a flörthadjárat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: