2018-08-23 07:47:26• hírek • Bede Emőke

Nyaraló lánglovagok is részt vettek a tasnádi oltásban

Fotó és videó: ISU Satu Mare
Fotó és videó: ISU Satu Mare

Elkészült a hivatalos tűzoltósági jelentés a szerda esti tűzesettel kapcsolatban, a vizsgálat pedig arra is fényt derített, mi okozhatta a tüzet.

A Szatmár.ro szerkesztőségébe eljuttatott hivatalos közlemény szerint a kétségbeesett segélyhívás szerda este, 20 óra 30 perckor futott be a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségéhez. A bejelentés nyomán a tasnádi és a nagykárolyi egységek rohantak a helyszínre három vízzel és habbal oltó autóval, illetve az esetleges sebesültek számára egy SMURD-rohamkocsi is kiszállt a panzióhoz.
 

A lánglovagok legelőször arról bizonyosodtak meg, hogy nincsen senki sem a heves lángokkal égő épületben, majd ezt követően megkezdték az oltást. A helyi csapatokhoz csakhamar további bajtársak is csatlakoztak, ugyanis a strandon töltötte szabadságát több Beszterce-Naszód, Kolozs és Máramaros megyéből érkező tűzoltó is. Rajtuk kívül pedig egy olyan tasnádi tűzoltó is kollégái segítségére sietett, aki bár épp nem volt szolgálatban, de a közelben lakott.
 

Az ISU szóvivője szerint a lángokat vélhetően egy felelőtlenül magára hagyott vagy nem megfelelően üzemeltetett sütő okozta. Az anyagi kár igen jelentős, a tetőszerkezet semmivé lett, de megrongálódott a tetőtérben található három szoba bútorzata is. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: