2009-02-02 18:18:18• hírek • Szatmár.ro

Nyaraljon olcsóbban

A Solarex Tours-nál idén is kedvezményes áron foglalhatja le nyaralását. Keresse az Utazási Irodát április elseje előtt, így olcsóbban juthat el az áhított úticélhoz.

A Solarex Tours sok más ajánlata mellett, az Ibusz és a Neckermann széles palettájú kínálatából válogatva, bizonyára mindenki megtalálja az igényeit kielégítő utazást.

Előfoglalási kedvezményük április elejéig érvényes. Szeretettel várnak minden utazni vágyót bármilyen típusú üdülésre: repülős utazások esetén 5-10 %-ot, egyéni utazásoknál 10 %-ot takaríthat meg, ha időben lefoglalja álmai nyaralását. A körutakat 5 %-os kedvezménnyel vásárolhatja meg, s a 6=7 akció keretén belül még a síelni vágyók is szép összeget megspórolhatnak (6 kifizetett éjszaka 7-t jelent, tehát egy éjszakát ajándékba kap).

Keresse a Solarex Tours irodáit az Astoria szálló halljában, illetve a Mihai Viteazul 20 szám alatt. Érdeklődni a 0261710890-es és a 0261714190-es telefonszámokon lehet, vagy írjon a solarextours@rdslink.ro illetve, az office@solarextours.ro e-mail címek egyikére.

A Solarex Tours előfoglalási kedvezménye április elsejéig tart.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: