2016-04-20 14:22:21• hírek • (x)

Nyaralás Montenegróban, csipetnyi Albániával fűszerezve

Fantasztikus tájak, csodás tengerpart, titokzatos óvárosok várnak.

Ha nyaralásról van szó, mindenkinek a tenger, na meg Egyiptom, Törökország vagy éppen Bulgária jut eszébe. Pedig nem is olyan távol, abszolút megfizethető áron olyan felfedezésre váró gyönyörű partok, titokzatos városok, gasztronómiai különlegességek várnak, amelyekről álmodni sem mersz! Nem titokzatoskodunk tovább: Montenegróról és Albániáról beszélünk, ahová a Challenge Travel szatmárnémeti utazási iroda július 1-jétől és augusztus 25-étől indít csoportokat, mindkétszer több mint egyhetes nyaralásra.

A csapat autóbusszal indul majd a felfedezésre váró vidékek felé, a „bázis” pedig a montenegrói, festői szépségű Ulcinjban lesz. A következő napokban a nyaralók döntik el, hogy a parton heverészve vagy a fakultatív autóbuszos kirándulásokon pihenik ki az egész év fáradalmait. Azért a parton sütkérezés, lubickolás szerelmeseinek is azt ajánljuk, hogy néhány kiránduláson vegyenek részt, hiszen ódon várak, gazdag építészeti örökség és egy számunkra többségében ismeretlen kultúra várja, hogy megismerjük és egyúttal bele is szeressünk.

A nyaralók felkereshetik a pálmákkal és leánderekkel tarkított mediterrán sétányokkal szabdalt Bar városát, vagy éppen a Montenegró névadó nevezetességét, a Fekete Hegyet. Kár lenne kihagyni Kotor városának felkeresését, ahol a világörökség részeként számon tartott középkori város labirintusszerű utcáin, terein barangolva valami megmagyarázhatatlan nyugalom járja át az ember lelkét.

A kirándulók ellátogathatnak egy egész napra Albániába, a Sasok Földjére, ahol felkeresik Tiranát és Shkodra városát, de a fakultatív kirándulások között szerepel a horvátországi Dubrovnik is. Utóbbiról csak annyit mondunk: az utazók a legtöbbször a Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városaként jellemzik.

A kirándulási lehetőségeket felsorolni sok lenne, így azt javasoljuk, az érdeklődők keressék fel a Challenge Travel internetes oldalát ide kattintva, és tudjanak meg minden részletet.

Bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét Szatmárnémetiben, a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: