2010-03-25 15:41:21• hírek • Szatmar.ro

Nyárádtő ellen kötelező a győzelem

Első idei győzelmét szeretné megszerezni a Mikola pénteken.

Nem kezdődött valami fényesen a Mikola labdarúgó csapata számára a 2010-es év: minekutána csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy indulhat a harmadik osztályban, a sebtében összeállított keret eddig képtelen volt győztesen elhagyni a pályát. Ennek következtében pedig visszaesett a VI. csoport utolsó helyére.

Pénteken 15 órától a Nyárádtő lesz a Turul vendége, a hazaiak pedig tisztában vannak vele: amennyiben nem tudják megszerezni a három pontot, szinte kilátástalan helyzetbe kerülnek a bennmaradásért folyó versenyben.

Könnyű dolguk nem lesz a szatmáriaknak, mivel a Nyárádtő jelenleg a 8. helyen található a tabellán, idén pedig egy győzelem mellett egy döntetlen és egy vereség a mérlege.

„A fiúk nagyon fogadkoznak, az önbizalommal nincsen gond, és a héten a játékstíluson is tudtunk csiszolni. Az újonnan alakult csapat már az első idénybeli hazai meccsen is jelesre vizsgázott harci szellemből és akaratból, akkor az ez csak döntetlenre volt elég, de most mindenképpen győzni akarunk" - nyilatkozta Dobos Csaba klubelnök.

A Calin Soimosan által felkészített együttesből hiányozni fog Sándor és Muresan Florin, akiket a legutóbbi belényesi találkozón kiállítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: