2005-07-20 07:16:59• hírek • Szatmár.ro

Nyár

220507190170.jpgSzemélyre szabott tanácsadás. Ismerjük meg a hozzánk illő színeket!

Személyre szabott tanácsadás. Ismerjük meg a hozzánk illő színeket, melyek segítségével könnyebben kialakíthatjuk ruhatárunkat.  Adottságunknál fogva mindannyiunknak van egy meghatározott bőralapszín-tónusunk, aminek köszönhetően egyes alapszínek, színárnyalatok előnyösen hatnak külső megjelenésünkre, míg  mások nem. A most következő sorozatunkban abban szeretnénk tanácsot adni, hogy különböző praktikák segítségével hogyan tudjuk a maximumot kihozni magunkból, hogyan tudunk egy időtálló ruhatárat kialakítani magunknak, éshogyan tudjuk ezáltal egymással kombinálni ruhatárunk szinte minden darabját. Elsőként ismerjük meg a nyári típust.

 

A nyári típus:

2205071901_1.jpgHa a bőrszíned világos, rózsaszín árnyalatú, ha van esetleg egy pár szeplő, ami inkább barnásszürke, mint aranysárga,  akkor több mint valószínű, hogy a nyár típushoz tartozol. Hajszín lehet hamvas-szürke (gyermekkorban többnyire világos szőke), közép vagy sötétbarna is lehet, esetleg kissé vörös árnyalat is keveredhet bele. A szem színe többnyire kék, de lehet kékesszürke, zöld, szürkés-zöld vagy kékeszöld.      

A nyár típushoz illő színárnyalathoz tartoznak a szürkével és a füstszínnel kevert tónusok. A meleg és a rikító színeket jobb kerülni, mert azok beteges külsőt eredményeznek, emellet kiemelik a ráncokat és a bőrhibákat, ami által öregebbnek tűnhetsz. A fő szín mindenképp a kék és annak is azok a változatai, melyek visszafogottabbak, vagy ha szürkével vannak keverve. A vörös és zöld színek esetében is ugyanez a tendencia, jó ha van benne egy kis kékes ragyogás. Sárgából főképp a citromsárga áll jól, a rikító színeket itt is kerüljük. A színek többnyire legyenek hidegtónusúak illetve halvány mosott hatásuk legyen.

Alapszínek: Szürke, szürkésbarna, tengerészkék, világoskék, halvány mentazöld, halvány citromsárga, illetve világos rózsaszín.   
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: