2021-02-08 11:14:14• hírek • Agerpres

Nyakszirtcsonttörést szenvedett az a gyerek, akit földhöz vágott egy férfi egy vajdahunyadi játszótéren - Videó

Képernyőfelvétel
Képernyőfelvétel

Eszméletvesztéssel járó koponyacsont-törést szenvedett az a 13 éves gyerek, akit egy férfi a földhöz vágott egy vajdahunyadi játszótéren.

A gyereket az eset után a dévai sürgősségi kórházba szállították, ahol CT- és egyéb vizsgálatoknak vetették alá. Ezek eredménye szerint a gyerek nyakszirtcsonttörést szenvedett, amely eszméletvesztéssel és retrográd amnéziával jár – számolt be a kórház orvos igazgatója, dr. Lucian Miron. Elmondása szerint a fiú állapota stabil, jelenleg a gyermeksebészeti osztályon kezelik.

A fiút bántalmazó 29 éves, vajdahunyadi férfit vasárnap este őrizetbe vették. A rendőrség eddigi vizsgálatai szerint az incidens azt követően történt, hogy a 13 éves gyerek összeveszett a játszótéren a férfi 9 éves fiával. Ezután a férfi odament a nagyobbik gyerekhez, felemelte, majd a földhöz vágta.

Az ügyben ütlegelés vagy egyéb erőszakoskodás, családon belüli erőszak, valamint közrend- és közcsendháborítás miatt zajlik eljárás a férfi ellen.

Mivel az agresszor saját fiát is megütötte, a gyereket beidézték a vajdahunyadi rendőrségre, hogy családon belüli erőszak áldozataként kihallgassák a gyermekvédelmi igazgatóság képviselőinek jelenlétében.

A rendőrségi nyomozás során az is kiderült, hogy a 13 éves fiú az agresszor unokaöccse. 

A felvétel megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: