2018-10-25 07:34:34• hírek • Bede Emőke

Novemberben újabb tanfolyamokat szerveznek az álláskeresők számára

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási ügynökség újabb tanfolyamok indításáról számolt be, melyekre ez alkalommal összesen 84 személyt várnak.

Az ügynökség három képzést fog indítani a következő hónapban, a legtöbb embert, egészen pontosan 42 személyt az idősgondozási képzésre várnak, 28 személy számára pedig arra adnak lehetőséget, hogy építőipari szakmunkás válhasson belőle. Emellett 14 olyan jelentkezőt is várnak, aki a vállalkozói képzésben venne részt. A tanfolyamokra az ügynökséggel már kapcsolatban álló álláskeresőket várják, akiknek már csak azért is érdemes élni valamelyik lehetőséggel, mert a képzésen való részvétel ingyenes. Az érdekelteket arra kérik, keressék fel az ügynökség székhelyét, melyet a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, vagy tárcsázzák a már jól ismert telefonszámot, a 0261 770 237-et.
 

A heti összesítés szerint egyébként megyénkben 652 szabad munkahely vár betöltésre. Ezek közül 27-hez szükséges felsőfokú képzés, 381-hez elég a középfokú képzés, 244 hely betöltéséhez pedig nincs szükség szakképzettségre. Leginkább alkatrész-összeszerelőket keresnek, de szinte alig akad olyan munkaterület, ahova ne keresnének legalább 2-3 személyt. A hét elején frissített teljes lista ide kattintva tekinthető meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: