2013-11-05 18:01:43• hírek • Kocsis Zoltán

November 30-ig jelentkezhetsz a XIV. Partiumi Focikupára

Szatmárnémeti legnagyobb hagyománnyal rendelkező teremfoci-bajnoksága a Partiumi Focikupa, amely az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének, a Comunitas Alapítványnak és a MIK-nek köszönhetően idén sem marad el. A torna idén az első alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Ifjúsági és Sportnapok keretein belül zajlik majd. A szervezők máris várják a futballrajongók jelentkezését.

Akárcsak tavaly, a bajnokságnak ezúttal is a pusztadaróci tornaterem ad otthont. Jelentősen változott viszont az időpont, hisz amíg a tavaly november közepén csaptak össze a csapatok, addig idén december 14-15-én lesz a bajnokság. A csapatokat a szokásos ásványvíz mellett a szervezők ezúttal egy finom bográcsossal is várják szombat délután.

A lebonyolítási mód idén sem változott, a szervezők ezúttal is tizenkét csapatot várnak. Ezeket három darab négyes csoportba sorsolják, ahonnan az első két helyezett, valamint a két legjobb harmadik jut a negyeddöntőbe. Innen már értelemszerűen egyenes kieséses rendszerben folytatódik a küzdelem. Egy keretben legtöbb 10 személy kaphat helyet, egy csapatban pedig egyszerre öt mezőnyjátékos és egy kapus lehet a pályán. A meccsen a kispályás labdarúgás szabályai érvényesülnek: becsúszni nem szabad, a hazapasszolt labdát kézzel nem szabad megfogni, a kapus kidobással hozza játékba a labdát.

Aki részt szeretne venni a XIV. Partiumi Focikupán, az november 30-ig jelentkezhet a főszervezőnél, Babos Istvánnál a 0749819448-as telefonszámon. A nevezési díj csapatonként 200 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: