2014-11-14 15:27:14• hírek • Fizetett politikai hirdetés

November 16: minden szavazat döntő értékű lehet

A változás velünk kezdődik. Együtt változtathatunk. Az Ön szavazata számít, az Ön szavazata döntő értékű.

Vasárnap, november 16-án együtt elindulhatunk a változás útján. Vasárnap a hatalom már nem az ő kezükben lesz, hanem csakis az Önében. Vasárnap megalapozhatjuk az eljövendő generációk sorsát, az országunk sorsát, egymásét és a sajátunkét.

Vasárnap, November 16-án tartson Ön is velem, hogy együtt változtassunk, hogy együt harcoljunk egymásért. Tartson velem, használjuk ki az alkalmat, ne szalasszuk el a lehetőséget, hogy történelmet írhassunk.

"Vasárnap szavazunk. Elnököt fogunk választani. Jogos a kérdés: miről is szól valójában ez a választás? (...) A Mi Romániánkat a szüleinknek és a nagyszüleinknek köszönhetjük, mindazoknak akik egy életen át építették az országot. Azonban a korrupt és a kizárólag önmaguk szervezésével foglalkozó pártok mindannyiszor elmulasztották a köszönetnyílvánítást. Az ilyen pártok Romániáját akarjuk vagy a Mi Romániánkat? A jól végzett munka Romániáját ajanlom Önnek. Egyetlen szavazat is különbséget tehet törvény és tolvajlás, tettek és üres beszéd között!"

"Azt akarom, hogy lábra állítsuk Romániát. Ez az amit igazán akarok. Ahhoz, hogy ezt együtt vihessük véghez, el kell mennünk szavazni. Már most, November 16.-án jeleznünk kell, hogy változást akarunk, hogy a szavazatunk elhozhassa a jól végzett munka Romániáját. Menjenek haza és kérdezzék meg a barátoktól, szomszédoktól, rokonoktól, hogy jobb lett-e az életük, mióta Victor Ponta a miniszterelnök. Tetszik Önnek Victor Ponta Romániája? Mondja el, adja tovább az embereknek, hogy minden egyes szavazat számít. Mondja el az ismerőseinek, hogy menjenek el szavazni, ha egy újult Romániára vágynak. Egyetlen szavazat... Egyetlen szavazat is különbséget tehet törvény és tolvajlás, tettek és üres beszéd között! Ez a szavazat most az Önöké! Egy demokratikus államban a szavazat az állampolgár legerősebb fegyvere. Használja ki a lehetőséget és éljen a szavazati jogával!"

Köszönöm, hogy mellettem állnak.
Klaus Iohannis


Fizetett politikai hirdetés

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: