2012-12-04 08:16:53• hírek • Blikk.hu

Motorosok rabolták ki Kern feleségét!

Fényes nappal rabolták ki Kern András  feleségét. A Blikk információi szerint a Kossuth-díjas színművész lélekszakadva rohant a Kisceli és Bécsi út sarkára, ahonnét remegő hangon hívta fel Judit asszony.

A bűncselekmény hétfőn délután egy órakor történt a III. kerületben. Az asszony Lexus típusú autójával várakozott, amikor egy motoros mellé hajtott, és egy fémtárggyal beütötte az ablakot. A következő másodpercben a motor utasa benyúlt a kitört ablakon, és kikapta a színművész feleségének ridiküljét, amelyben iratok és készpénz is lapult. Az egész nem tartott néhány másodpercnél tovább, majd a rablók hatalmas sebességgel elszáguldottak.

Úgy tudjuk, a kiérkező rendőrök az eset után órákkal később is helyszíneltek, s felvették Judit asszony vallomását, ekkor már Kern András is megérkezett. Ő tartotta a lelket rémült feleségében. A szomszédos presszóban próbáltak felmelegedni.

- Igen, valóban kiraboltak, de nem kívánok nyilatkozni. A körülményekhez képest jól vagyok - erősítette meg információnkat Judit asszony.

Később Kern Andrást is sikerült utolérnünk, aki nem kívánt nyilatkozni, annyit azonban elmondott, hogy sajnálatos módon az utcán tartózkodó szemtanúk nem siettek párja segítségére.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: