2011-04-22 13:03:11• hírek • Szatmár.ro

Nőtt a szabad állások száma

Az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya a betöltetlen állásokról tájékoztatott. Szatmár megyében jelentősen nőtt a szabad munkahelyek száma: összesen 312 munkahely várja az elhelyezkedni vágyókat.

A betöltetlen munkahelyek száma megnőtt az elmúlt időszakhoz képest: megyei szinten 312 szabad állás vár az elhelyezkedni vágyókra, ebből pedig a legtöbb állás, 301, Szatmárnémetiben található. Legkönnyebben még mindig a textiliparban tudnak elhelyezkedni, mivel a megyeszékhelyen közel 80 szabad állás van ezen a területen. A megyeközpontban található szabad munkahelyek közül 50 esetben szükséges a felsőfokú-, 233 esetben a középfokú végzettség, 18 esetben  pedig nem szükséges semmilyen végzettség.

Az varrodai munkásokon kívül 11 helyre várnak biztosítással foglalkozó ügynököket, 11 helyre kereskedelmi ügynököket, és 7 helyre bárosokat, 6 helyre pedig felszolgálókat. Ezenkívül keresnek 7 eladót, 14 asztalost, 6 hegesztőt és három kamionsofőrt. Megfelelő szakképzéssel egy helyre recepcióst, két helyre titkárnőt és három helyre programozót várnak.

Nagykárolyban jelenleg 2 szabad állás van, Avasfelsőfaluban pedig 8 helyre várnak munkaerőt. Tasnádon egy szabad állás van, míg Erdődön és Turcon ebben a periódusban nincs szabad munkahely.

Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237 begin_of_the_skype_highlighting 0261-770237 end_of_the_skype_highlighting telefonszámán vagy személyesen a helyszínen a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: