2012-10-28 11:58:35• hírek • közlemény

Harc a fiatalok munkanélkülisége ellen

Az augusztus közepén megkezdődött "Fiatalok lendületben" program a végéhez érkezik. "Harc a fiatalok munkanélkülisége ellen" nevet viselő program a KMDSZ Karrieriroda és az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ között ment végbe.

A program legfőbb célja egy tapasztalatcsere kivitelezése, aminek köszönhetően kidolgoztunk egy stratégiát a fiatal álláskeresők megsegítésére, hogy hatékonyabban tudjanak megfelelő munkát találni.

A partner szervezettől 16 szakembert és a téma iránt érdeklődő fiatalt láttunk vendégül és dolgoztunk együtt, míg a KMDSZ Karrierirodától 17 lelkes fiatal vette ki a részét a munkából. Az együtt végzett munka eredményeként kidolgoztunk a KMDSZ Karrieriroda 2012-2013-as tanév szakmai programját illetve egyéb szolgáltatások elméleti tervét is. Ennek köszönhetően novemberben állásbörzét szervezünk, és az év folyamán különböző témákban tanácsadást tartunk.

"Legfőbb eredményként az is elmondható, hogy már sikerült álláshoz és gyakornoki munkához juttatnunk számos diákot. Elkezdődött a weboldalunk fejlesztése, és már közel 1000 regisztrált taggal rendelkezik a KMDSZ karrieriroda. A jövő héten megrendezésre kerül az első képzés is az előzetesen kidolgozott sorozatból"-tette hozzá Fugel Edina a KMDSZ Karrieriroda koordinátora.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: