2018. október. 22., hétfő
Névnap:
2017-12-27 06:36:36• hírek • Blikk.hu

Nótár Maryt összetörte édesanyja elvesztése

Öt éve tudta, bármikor bekövetkezhet a tragédia, ám aligha lehetne nagyobb Nótár Mary fájdalma: szenteste előtt veszítette el az édesanyját.

„Drága anyukámat ma hajnalban az Isten magához szólította. Anyukám, örökké szeretlek!” – írta december 24-i szívbemarkoló Facebook-posztja üzenetében Mary, akinek édesanyja már jó ideje ápolásra szorult. Mária asszony gyógyíthatatlan immunbetegséggel jött a világra, ami hat éve ütközött ki, háromszor is agyvérzés érte.
 

– Amikor 2011 őszén anyukám immunrendszere tönkrement, vele együtt lelkileg összeomlott az egész család is. A következő egy évben édesanyám két kisebb és egy nagyobb agyi infarktust is kapott – idézte fel korábbi cikkünkben a Sztárban Sztár +1 kicsi versenyzője, hozzátéve, ekkor az orvosok már az egész családot felkészítették a legrosszabbra. Az énekesnő a nehéz időkben nem ritkán a fellépéseiről is a kórházba sietett.
 

– Soha nem hagytuk magára! – hangsúlyozta. – Négy klinikán is kapott kezelést, az orvosok gyakran megengedték, hogy késő estig ott lehessünk mellette. Bizonyára ők is látták, mennyi erőt adunk neki.
 

A családi összefogás akkor meg is tette hatását: Mária asszony 2012 őszén visszatérhetett Írországba Mary édesapjához, és elegendőnek tűnt a gyógyszeres kezelés. Akkor egy év múlva tért újra haza.
 

– Már nem bírtam a lányom nélkül, ezért szántam rá magam az utazásra – nyilatkozta a Blikknek Mária, aki azóta részt vett különféle vizsgálatokon, úgy tudjuk, a halál is magyar kórházban érte.
 

Mary jelenleg nincs olyan állapotban, hogy nyilatkozzon – mondta az énekesnő asszisztense, amikor Maryt kerestük, így egyelőre kérdés, folytatja-e a Super TV2-n futó zenés show-t, amelynek 24-i, előre felvett ünnepi adásában már nem is szerepelt édesanyja állapota miatt.
 

– Természetesen együttérzéssel kezeljük a kialakult helyzetet, és őszinte részvétünket fejezzük ki Marynek és a családjának. A Sztárban Sztár +1 kicsi továbbra is számít rá, amennyiben kész arra, hogy a következő hetekben is folytassa a műsort. Jelenleg is folynak az egyeztetések, hamarosan a nézők is értesülhetnek az újabb fejleményekről – válaszolta megkeresésünkre a TV2.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: