2012-10-30 01:56:14• hírek • Blikk.hu

Elítélték Győzikét és Bea asszonyt!

Ítéletet hirdetett a bíróság Gáspár Győző és Balla Bea adócsalási ügyében. Hiába borult ki nyilvánosság előtt, hiába fenyegetőzött öngyilkossággal és hiába a jól felépített védekezés, 1 év 8 hónap börtönt kapott, de három évre felfüggesztve az énekes-showman.

Feleségét szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év hat hónapot kapott, három évre szintén felfüggesztve. Az ítélet nem jogerős.

Egy hete - mint azt a Blikk elsőként megírta - az ügyész 2-12 évig terjedő, letöltendő szabadságvesztést kért a házaspárra, míg a vádirat szerint B. Atilla harmadrendű vádlottra felfüggesztett börtönt. A bíróság másképp gondolta, hiszen nem csak a menedzserük, B. Attila, hanem a showman és felesége is csak felfüggesztettet kaptak. A menedzsert 1 év 4 hónapra ítélték, Győzikéékhez hasonlóan 3 évre felfüggesztve. A vádlottaknak meg kell fizetniük a 800 ezer forintos bűnügyi költséget is.

A vádiratban több mint 22 milliós adócsalással a vádlottak padjára került házaspár és a bűnsegédjük hétfőn a havazás ellenére időben érkezett az ítélethirdetésre. Gáspár Győző komoly üzletember benyomását keltve aktatáskával, elegáns öltönyben foglalt helyet a vádlottak padján. Érdemi vallomás helyett - amit egyébként eddig sem tett, -  élettörténetét mesélte el az utolsó szó jogán. Közben kioktatta az ügyészt, majd szívhez szólóan megkérte a bírónőt, hogy ne Győzikét ítélje el, hanem Gáspár Győzőt, a két gyermekes családapát, akinek a mai naptól új időszámítás kezdődik: boldogan akar élni.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: