2014-07-24 09:36:25• hírek • Blikk.hu

Nőt akart verni Győzike, kirúgták a TV2-től

Gáspár Győzikét kirúgta a TV2. A showman forgatás közben minden ok nélkül nekiment az Édes Élet stábja egyik hölgytagjának.


Győző agresszíven megrángatta a nőt, miközben a lehető legobszcénabb megjegyzéseket üvöltötte felé. A kollégáknak kellett közbeavatkozniuk, hogy ne durvuljon tovább a helyzet.

„2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta, és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel" - áll a csatorna közleményében. Mint egy stábtagtól megtudtuk, Győzike szinte minden előzmény nélkül fakadt ki és rontott rá a stábtagra.

- Az Andrássy úton volt az Édes Élet forgatása. Nem volt semmi kiváltó oka Győzike kirohanásának, hacsak az nem, hogy az egyik jelenetet újra kellett forgatni. Olyannyira felhúzta magát, hogy indulatosan megrángatta a hölgyet, üvöltözni kezdett vele, és obszcén jelzőkkel illette. A stábtagot érthető módon mélyen megviselték a történtek, hiszen Győző nagyon agresszíven viselkedett vele. Alig lehetett leállítani - tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő kollégától.

Ha kíváncsi a hír folytatására, kattintson ide kérem, a Blikk.hu-n elolvashatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: