2013-01-31 20:00:56• hírek • Szatmár.ro

Nőszövetségi zászlószentelés Szatmárgörbeden

Vasárnap a Szatmárgörbedi Református Gyülekezet ünnepséget szervez a nőszövetség zászlajának megáldása alkalmából.

Délután 14 órától a Szatmári Református Egyházmegye nőszövetségének elnöke Nagy Erika sárközújlaki lelkipásztornő a 100. Zsoltár alapján fogja hirdetni az igét. Ezután Bogya Kis Mária a Királyhágómelléki Református Egyházkerület nőszövetségi elnöknője tart zászlószentelő beszédet, végül pedig Nt. Kovács Sándor szatmári esperes köszöntő szavait hallhatják az egybegyűltek.

A gyülekezet lelkipásztora Kürti Tamás az imahét zárásaként szervezi meg az eseményt, melyre szeretettel vár mindenkit 14 órára a görbedi templomba.

Nagy Erika lelkipásztornő szerint nagyon fontos a nőszövetség működése egy gyülekezeten belül „A nők, asszonyok mindig ott voltak Jézus közelében - mondta a lelkésznő. Nem hiába alakult a Nőszövetség világháború idején, hogy a sebesült katonák gondozását és ápolását felvállalja.

A nőszövetség tagjai, mint Jézus Krisztus misszionáriusai küldetésben vannak. Mi vagyunk a mi Megváltónk meghosszabbított keze, lába, füle, szája. Jézus Krisztus tesz minket erre alkalmassá."-mondta lapunknak a nőszövetség szatmári elnöke.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: