2013-07-18 00:21:57• hírek • Blikk.hu

Nősülni készül Gesztesi fia

Eljegyezte szerelmét Gesztesi Máté. A Jóban Rosszban sztárja, bár még csak tavaly óta él boldog párkapcsolatban kedvesével, Magdival, komoly döntést hozott.

Minden bizonnyal úgy érzi, Magdi számára az igazi, akivel le szeretné élni az életét, és úgy tűnik, olyan összhang van kettejük között, hogy pár napja megkérte a szépséges lány kezét.

- Már négy éve ismerjük egymást. Egy nyaraláson ismerkedtünk meg, jó ideig azonban nem találkoztunk. Aztán amikor újra összefutottunk, éreztük mindketten, ebből lehet valami. Átjöttem hozzá karácsonyozni, és tulajdonképpen nem is mentem haza - mesélte korábban Máté, hogyan találtak egymásra. Gesztesi Károly fia nagyon boldog Magdival, ezért is lepte meg a különleges kövekkel díszített gyűrűvel a lányt.

Megkeresésünkre a színész csak szűkszavúan nyilatkozott az eljegyzésről.

- Igaz a hír, és nagyon boldogok vagyunk - árulta el Máté, aki tavasszal az Aktív kameráinak már beszélt róla, hogy fontolgatja a nősülés gondolatát.

- Tervbe van véve az esküvő is; nagyon szeretjük egymást, és szeretnénk együtt maradni egész életünkben - mondta akkor Máté. A fiatalember kifejtette, Magdiban minden megvan, amit egy nőben keres, még a tizenegy év korkülönbség sem számít.

A teljes terjedelmű cikk ide kattintva olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: