2009-10-19 16:30:19• hírek • Blikk.hu

Nóri szinte repked a boldogságtól

Közös családi fészket vett Ördög Nóra (28) és kedvese, Nánási Pál nem messze a magyar fővárostól.

Az RTL Klub műsorvezetőnője szinte repked a boldogságtól, azonban tanulva a volt házasságában tapasztalt kiszolgáltatottságából, sokkal felnőttebben és okosabban kezeli az összeköltözést a fotóssal, mint korábbi kapcsolatában.

Nóri boldogan mesélt az új házáról, amely Budapesttől nem messze van - magyarázta a pár egyik ismerőse, aki a nevét természetesen nem szerette volna elárulni.

- Az ingatlan Ördög Nóri nevén van, tehát nem közös tulajdon. De persze ügyes nő lévén, nem akarja, hogy a kedvese kimaradjon az új otthonuk kialakításából, így a szerelmi fészek felújítását Pali vállalta magára. Azt gondolom, Nóri nagyon ügyesen csinálja, hiszen az előző kapcsolatában rendkívüli módon függött párjától anyagilag.

Igaz, ami igaz, végül a válásnál nem harcoltak a javakért, de ez történhetett volna másképp is, hiszen elég sok ilyen vitáról hallani. Most azonban sokkal felnőttebb és okosabb döntést hozott, a ház az övé, így nem kell félnie attól, hogy harcolnia kell azért, amiért becsületesen megdolgozott - mesélte az ismerős.


A cikk további része a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: