2010-05-07 08:56:50• hírek • blikk

Norbit sikkasztás miatt perlik

Most aztán nagy bajba került Schobert Norbert (39) - akár börtönbe is kerülhet 5 évre! Ráadásul olyan ellenfélre akadt, aki mindent megmozgat, hogy elintézze a fitneszgurut, akinek azért kellett megjelennie a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, mert egy pótmagánvádas eljárásban súlyos bűncselekményekkel vádolták meg.

A másik fél állítása szerint egy országos ételkihordó szolgálatot hoztak létre együtt, amit egy taggyűlés alkalmával többségi szavazással Norbi megszüntetett. A magánvádló szerint Norbi eltulajdonított száz mobiltelefont, 11 345 127 forinttal pedig nem számolt el. De még ez sem elég, a fitneszguru állítólagos bűnlajstromán az is szerepel, hogy feltörte a cég számítógépes rendszerét, s abból ügyfelek adatait mentette le, amivel jelentős kárt okozott üzlettársának.

- A pótmagánvádló S. Norbertet a Btk. 317. paragrafusának V. bekezdése szerint jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettével, a Btk. 300/C pontja szerint minősülő számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény vétségével vádolja - nyilatkozta a Blikknek a Fővárosi Bíróság sajtó- és nemzetközi kapcsolatok osztályának munkatársa. Mint megtudtuk, a fent említett bűncselekmények elkövetői 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatóak a magyar jog szerint. Megkerestük az üggyel kapcsolatban az érintettet is, aki szerint nincs bűnügy.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: