2011-11-21 07:59:09• hírek • Blikk.hu

Norbinak nincs több dobása

Schobert Norbinak ez az utolsó esélye! Még egy hiba, és vége a házasságának! Rubint Réka ugyanis a vasárnap esti Frizbi felvételén is figyelmeztette férjét, hogy még egy megcsalást már nem bírna megbocsátani.

A házaspár korábban már utalt arra, hogy amikor megtudták, Norbi szívbeteg, majdnem tönkrement a házasságuk. Először Réka volt az, aki összeomlott, aztán pedig Norbi érezte úgy, hogy lépnie kell, ki kell szállnia a nyugodt családi fészekből, élnie kell, csajozni, nehogy lemaradjon valamiről. Most kiderült: akkor félre is lépett!

Noha úgy tűnik, ismét helyreállt a béke, hiszen azóta megszületett harmadik gyermekük, Kele Emese pszichológus szerint azonban egy nőben mindig benne marad a tüske, nem véletlenül tett Réka is apró célzást a riportban arra vonatkozóan, hogy Norbi észnél legyen.

– A megcsalás az egyik legsúlyosabb bűn, amit az ember tehet egy házasságban. A férfi ezzel megkérdőjelezi a feleség női mivoltát, aki olyannyira sérülhet, hogy akár élete végéig cipeli magával a fájdalmat.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Még egy buktatót már nem vészel át Rubint Réka és Shobert Norbi házassága

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: