2019-03-06 06:36:21• hírek • közlemény

Nőnapot ünnepeltek a Reménység Központban

Az idősklubba járó férfiak virággal ajándékozták meg a hölgyeket, felszolgálták nekik az ebédet, és délutánig táncoltak velük.

Kedd délelőtt tartotta meg hagyományos nőnapi ünnepségét a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet szatmárnémeti Reménység Nappali Idősközpontja. A klub eseményeit mindig a vallási kalendáriumhoz igazítja az intézményt megalakulása óta vezető Hauler Magdolna, így történt, hogy a nagyböjt kezdete előtti utolsó hangos mulatságot, a nőnapot, a nyugdíjasok húshagyó kedden ünnepelték meg.


Az esemény kulturális műsorral kezdődött. A klub második legidősebb tagja, Kruzlics János ismert írók, költők és színészek a szebbik nemmel kapcsolatos gondolatait, anekdotáit idézte fel, majd Marchiș Gheorghe (Gigi) román nyelven osztott meg a jelenlévőkkel pár megható nőnapi gondolatot. A klub férfikórusa harmonika kíséretében nótákat énekelt. A kulturális program zárómozzanataként a férfiak egy-egy szál virágot adtak át minden hölgy klubtagnak. Ezt követően a férfiak fehér köténykét kötöttek maguk elé, és felszolgálták az ebédet, majd az ünnepi tortát a hölgyek számára.


Az esemény keretében az idősek köszöntötték márciusban született klubtársaikat is: Kiss Anát, Süveg Gyöngyit, Kovács Erzsébetet és Józsefet, Gádoros Lajost, valamint a központ vezetőjét, Hauler Magdolnát. A jó hangulatú mulatság késő délutánig tartott.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: