2017-03-07 09:33:19• hírek • (x)

Nőnapi wellness-csomagokkal lepheted meg a hölgyeket

Március 11-én, szombaton nőnapi éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastarban.

Az Aquastar újra csábító és kényeztető wellness-csomagokkal készül a nőnapra - valószínűleg a legtöbb férfi legnagyobb örömére. Így megoldódik a nagy kérdés, hogy mivel lepjük meg a szívünkhöz közel álló hölgyeket, ugyanis ezeknek meglepetés-csomagoknak egyetlen nő sem tud ellenállni. Idén pedig akár két személyre szóló csomagok is vásárolhatók, szóval egy ajándékkal két hölgyet is meglephetsz.

A kétszemélyes csajos csomagból kettő van. Az Expresso nevűben arab kávéhabos arc peeling, cukros kávés arcmasszázs, kávékrémes arcpakolás szerepel levendulás permettel kiegészítve, valamint egy páros lazító levendulás hátmasszázs, na meg egy-egy ajándék Aquastar-kapuccsínó. A Bounty nevű csomagban habcsók arc peeling, meleg kókuszolajos arcmasszázs és csokoládés arcpakolás van, amit egy hidrobase krémes hidratálás valamint egy páros lazító kókuszolajos hátmasszázs követ, na meg egy ajándék pinacolada koktél. Mindkét csomag ára 318 lej, de ne feledd, ezzel egy csapásra két hölgyet is meglephetsz!

Ha az After Eight csomagot vásárolod meg a szívednek kedves hölgynek, akkor az egy főre szóló csomag ára 172 lej, ezért cserébe 120 percig kényeztetik a hölgyet cukorhabos arc peelinggel, csokis-mentás arcmasszázzsal, mentás arcpakolással - sweet care krém felvitelével - valamint egy 60 perces csokoládés lazító testmasszázzsal.

A Cleopatra csomag 198 lejbe kerül személyenként. A 130 perces program tartalma: cukorhabos és rózsaszirmos arc peeling, cukor tenzid arcpakolás rózsaszirommal gazdagítva. Majd ezt követi egy hidratáló arcmasszázs damaszkuszi rózsavíz-permettel, valamint egy 30 perces lazító rózsás mandulaolajos hátmasszázs és egy kényeztető Cleopatra habfürdő.

Minden csomag tartalmaz továbbá egy-egy Pandhy's kozmetikai arc és testkezelést, egy-egy egész napra szóló aquapark-belépőt korlátlan szauna-, sókamra- és relaxációs terem-használattal.

A wellness csomagok ajándékutalvány formájában vásárolhatók meg. Ezek március 11-én és 12-én használhatók fel előzetes időpontfoglalással. A helyek száma ugyanis korlátozott.

Éjszakai fürdőzés is lesz

Az Aquastarban a nőnap alkalmával éjszakai fürdőzést is szerveznek. Március 11-én 22 órától 2 óráig tart majd a különleges hangulatú program, amelyet romantikus zene és szauna-szeánsz tesz majd feledhetetlenné. Erre egy belépőjegy 25 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: