2010-02-15 13:16:14• hírek • Szatmár.ro

Nőnapi nyereményjáték

A közelgő Nemzetközi Nőnap alkalmából újabb nyereményjátékot szervez a Szatmár.ro hírportál.

Elmúlt a Valentin-nap, közeleg a Nők Napja! Itt az ideje elgondolkodni, mivel lepjük meg március 8-án a család, a munkaközösség hölgy tagjait. A Szatmár.ro is segít az ajándékok beszerzésében, csak egy kis szerencsére és némi tudásra van szükség. A játékosoktól a következő kérdésre várunk választ: Melyik évtől kezdődően ünneplik a legtöbb országban a nők napját március 8-án? A kérdés nem könnyű, de mi azért segítünk, itt lehet a válasznak utánanézni!

A helyes választ beküldők közül március 5-én sorsoljuk ki a szerencsés nyerteseket. Csak az olyan játékosok nyerhetnek, akik a helyes válasz mellett az elküldött e-mailben pontosan feltüntetik nevüket és telefonszámukat. De következzenek a nyeremények:

I. díj: Az Aphrodité szépségszalon felajánlásával 200 ron értékű utalvány
II. díj: A Fitland szépségközpont felajánlásával 150 ron értékű utalvány
III. díj: Az Onlineparfüm.ro felajánlásával 100 ron értékű vásárlási utalvány

A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk március 4-én 24.00 óráig. Mindenkinek sok sikert kívánunk!

A játékban résztvevők hozzájárulnak, hogy a Szatmár.ro hírlevél küldésre adatait felhasználja, amelyről bármikor le lehet iratkozni. A Szatmár.ro harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki (kivételt képez ez alól a nyereményt felajánló cég) és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényes előírásokat betartja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: