2012-03-10 20:36:58• hírek • Póti Orsolya

Nőnapi műsor a Művészeti Iskolában

Csapó Ilyés Fruzsina három gyermekdallal örvendeztette meg a közönséget.
Csapó Ilyés Fruzsina három gyermekdallal örvendeztette meg a közönséget.

Színes műsorral köszöntötték a hölgyeket és az édesanyákat a Szatmári Művészeti Iskola tanulói március 10-én. A hallgatóságot közel húsz különféle produkció várta az iskola dísztermében.

A hagyományokhoz híven idén is megünnepelte a Nemzetközi Nőnapot a Művészeti Iskola. Többnyire klasszikus dalokkal - zongoradarabokkal, énekkel és gitárszólókkal - várták az érdeklődőket szombat délután 17 órától az iskola dísztermébe.

Az iskola diákjai ezúttal is lenyűgözték a hallgatóságot, hiszen szebbnél-szebb darabokat választottak ki a különleges alkalomra. A rendezvényt Deac Mircea, az iskola vezetője nyitotta meg, köszöntve a jelenlévőket - elsősorban a szebbik nem képviselőit.

A műsor Csapó Ilyés Panna óvodás szavalatával és zongorajátékával kezdődött, az ő produkcióját követte Deac Eric éneke, majd Csapó Ilyés Fruzsina adott elő gyermekdalokat zongorán. Chereji Cezar egy Carulli darabbal köszöntötte a hölgyeket, Andrei Ardelean pedig az Örömódát adta elő zongorán.

A rendezvényen fellépett még Csomai Cecilia, Andrei Ardelean, Denisa Crasnean, Blatniczki Dóra, Caradja Nicoleta, Pop Ariana, Mose Alexandru, Ciupac Ionut, Csomai Bernadett és Bodea Carina.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: