2016-03-07 13:12:07• hírek • Szatmár.ro

Nőnapi és utófarsangi bulit tartottak Halmiban a hétvégén

Mindig nagy buli van Halmiban, de ennyien még soha nem ropták a táncot!

Tágas a halmi kultúrotthon, de szombat éjszaka alig fértek el a bálozók a teremben. Soha nem vettek még részt ennyien a hagyományosan a nőnaphoz kötött utófarsangi bulin, amelyre nem csak a környező településekről, hanem Szatmárnémetiből és Sárközújlakról is érkeztek bálozók.

Az Amulett zenekar is nagyon kitett magáért, na meg a kitűnő halmi bor és pálinka is sokat segített abban, hogy kevéssel a megnyitó után már fergeteges legyen a hangulat. A táncban megfáradt bálozók ízletes gulyással és remek sülthússal pótolhatták az energiáikat.

A bálon résztvevő Pataki Csaba szenátor és Kereskényi Gábor parlamenti képviselő gratulált a szervezőknek és elismerő szavakkal méltatták Incze Lajos polgármester munkáját. Az elismerés valóban megilleti a településvezetőt, hiszen számos pályázat révén folyamatosan fejlődik az ugocsai községközpont.

A bál során a helyi tanácsosok és a polgármester egy-egy szál virággal lepték meg a hölgyeket. Nem maradt el a tombolahúzás sem, a fődíj egy porszívó volt, de sodrófa, vagy fakanál is akadt a nyereménytárgyak között.

Fergeteges buli volt Halmiban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: